luni, februarie 13, 2012

Mortu-i iar vinovat! Mama lui de şarlatan! A murit numa’ să nu plătească amenda!

În urmă cu un an, proaspăt devenitul rău-platnic, Vutescu Mihai, conducându-și motoreta a avut nerușinarea să dea cu el de pământ, după ce a fost acroşat de o domniţă ce foloseşte oglinda doar în scopuri pur personal-decorative. Motoristul, crezându-se pe tarlaua lu’ măsa a stat întins pe şosea vreo 40 de minute, încurcând circulaţia RATB. Văzând că se îngroaşă gluma, a murit.
 
Acum reprezentanţii RATB sunt hotarâţi să-şi recupereze prejudiciul datorat opririi circulaţiei, a cărei vinovat e mortu’, bineînţeles. Nu şoferiţa. În consecinţă i-au trimis surorii mortului nota de plată.

Şeful RATB declară pentru pegas-motorizat.com:

"Tinerii din ziua de azi nu mai au pic de rușine. Își imaginează că dacă ei vor să facă un accident trebuie să oprească oamenii din treabă.
Păi, nu se poate dom'le. Ştii câți bani am pierdut în cele 40 de minute în care băiatul ăsta a blocat circulația, accidentându-se?
Și ce, a murit?! Trebuia să se gândească să moară mai repede, ce ne-a chinuit 40 de minute cu spasmele şi sforţările sale. Tre' să stea lumea după el? Să plătească!"

Aşadar, dacă cineva dă de sufletul rătăcit al tânărului, e rugat să-l îndrepte spre cea mai apropiată trezorerie, să-şi plătească amenda.

3 comentarii:

  1. :) de-a rasul plansul. Dumnezeul sa il ierte, dar ar putea plati prin OP nu? :| sau poate ca, pe langa suferinta pricinuita familiei din cauza pierderii unui membru, a lasat si ceva mostenire din care sa plateasca amenda. Ca merge asa ca intre 2 parastase sa mai stai si la coada la plata de amenzi si impozite nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Prejudicii de mai multe zeci de bani (poate chiar 1 leu!) au fost provocate RATB.

    RăspundețiȘtergere